Het paradijs - Reisverslag uit Chachapoyas, Peru van johomaartjekat - WaarBenJij.nu Het paradijs - Reisverslag uit Chachapoyas, Peru van johomaartjekat - WaarBenJij.nu

Het paradijs

Blijf op de hoogte en volg

02 April 2006 | Peru, Chachapoyas

Caramba, ik ben beland in een paradijs! Chachapoyas ligt in het Andesgebergte, het is hier zo mooi!!! Er zijn veel mooie valleien, watervallen, vergezichten en archeologische ontdekkingen zoals oude pre-Inca steden in de omgeving. Morgen vertrek ik op een vierdaagse trek om al die wonderen te voet te gaan ontdekken. De mensen zijn hier zo lief!! Heel grappig als kinderen hier ¨hey mister¨ naar je roepen, blij als ze zijn dat ze Engels spreken! Heb veel zin in de trek, laat jullie snel weten hoe het was!

• 06 April 2006 - 09:04

Mariek:

Hey mappie, zo te lezen ben je lekker aan het genieten, ik wacht met smart op de eerste foto's, zou het ook heel technisch van je vinden al dit zou lukken, wel een beetje jammer dat ik de enige ben die op je site reageert, ik zal ze aan deze kant van de wereld effe opstoken.